"Sammen kan vi det hele"

Hvorfor Beast fitness eksisterer?

Beast Fitness er stiftet af mig Jens Dalsgaard, Jens the Beast, med målet at gøre mit bedste for at Danmarks befolkning bliver sundere, mentalt og fysisk!

 

Dette har været min passion og mit livs mission siden jeg startede som coach – og som et  resultat af min mors 14 års sygdom, der virkelig satte sit præg på mit liv, på godt og ondt.

Min mor er her ikke længere, derfor bruger jeg hendes sygdom og smerter som jeg delte med hende, som drivkraft til at hjælpe andre videre til et sundere og bedre liv.

Jeg ved hvad det gør ved mennesker at have sygdom tæt på, og dette er gældende i alle afskygninger – ikke kun ved kronisk sygdom, men også hvad der medfølger dårlig livsstil – manglende overskud, stress, angst, depression – generelt nedsat livskvalitet.

Dette rammer alle mennesker i ens liv, både i familien, såvel som udenfor(arbejdsplads mm.)

Play Video

Beast fitness Filosofien

I Beast Fitness er vi et team med en fælles filosofi om at bygge menneskelig bæredygtighed. Dvs. at alle klienter bliver hjulpet, med udgangspunkt i der hvor de befinder sig lige nu, ikke om 6 uger eller 6 måneder, men hvor du er lige nu – og heraf løbende justere for det bedre.  Det betyder, hvis du lige nu 2-3 måltider pr dag, skal du selvfølgelig ikke starte med en kostplan bestående af 5-6 måltider pr dag, men en kostplan med den mængde du er vant til at spise. Hos os bliver du mødt præcis der hvor du er, og så arbejder vi derfra.

Det er altafgørende, at man ser det som en livslang rejse, og derfor ikke stresser over at være 100% klar, før man går igang, men derimod at man er åben over for reel forandring og accept omkring, det ikke altid vil gå lige godt, men at dette er en del af livet og at man derfor ikke skal lade sig slå ud, men vide – med min opbakning, får man den rette sparring, støtte og værktøjer til dybere personlig indsigt i hvad der sker, og hvorfor – derved komme på den anden side og skabe noget der holder ved resten af livet.

Vores stolthed

I Beast Fitness hjælper vi ikke kun klienter i mål, men HELT i mål – det vil sige, vi er der til at vejlede dig udover blot dit mål om fx at tabe dig. Hos os vil vi altid gå den ekstra mil med dig, for at sikre der er en glidende overgang fra dit mål, til din bæredygtighed efter endt forløb.

Med denne tilgang har mere end 70% af mine klienter holdt deres resultater – eller endda opnået nye og bedre resultater mere end ét år efter de endte forløbet!

Den slags resultater er = en bæredygtig fremtid, og lige præcis det vi bestræber os på. En livsstilsændring og IKKE en kur!

Beast fitness specialer

Med udgangspunkt i faglig og personlig erfaring, gør vi hver dag en fælles indsats for at hjælpe dig med lige præcis det, du har brug for.

Alexander, Cand.scient i human ernæring

Med primær:

Speciale i vægttab og vægttabsvedligeholdelse. Herunder fordøjelse, absorption, metabolisme, regulering og funktion af næringsstoffer i mennesket. Erfaring med sygdomsudvikling, behandling og prævention af livsstilsygdomme. Hertil et veludviklet bullshit-filter og kan anvende evidensbaserede principper fra ernæringsvidenskaben i forbindelse med fact-finding.

Michella, autoriseret klinisk diætist

Med primær:

Viden om diæter inde for specifikke sygdomsområder som diabetes, IBS, Colitis m.f tarmsygdomme samt PCOS. Erfaring med børnediæter, vægttab samt erfaring med dårlige relationer og mild PTSD. Desuden arbejdet med håndtering af dårlige (utilsigtet vaner) i en hverdag, der til tider kan være hektisk med børn og en masse opgaver. 

Maria, uddannet kostvejleder

Med primær:

Speciale i vægttab og dårlige kostvaner. Dertil personligerfaring indenfor diverse spiseforstyrrelser; herunder ortoreksi, anoreksi og overspisninger på baggrund af for restriktiv kost og vaner. Oveni en stor personlig interesse for træning og en kæmpe passion for især vilde bentræninger.

Sara, Cand. scient i Human Ernæring

Med primær:

Kompetencer inden for ydvikling af livsstilsygdomme fra et ernærings perspektiv! Metabolisme af næringsstoffer og deres funktioner samt endokronologi. 

Hollie, professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Med primær:

Erfaring i vejledning og formidling af kost og fysisk aktivitet på individ- og gruppeniveau. Professionel erfaring inden for pædagogik og idrætsundervisning. Dertil personlig erfaring fra bodybuilding- /fitnesskonkurrencer. Seneste tillæggelse af speciale er inden for vane- og adfærdsrelateret mønstre resulterende i svær overvægt – især blandt mænd.

Danni, Film Ansvarlig

Emil, BSc. Fødevareingeniør

I gang med MSc. I Food Science & Technology, med primær:

Viden indenfor ernæring og fysisk træning herunder 10 års praktisk erfaring og dyb interesse for fysisk træning (hypertrofi som fokuspunkt) og ernæring, samt et videnskabeligt grundlag for at forstå den bredere sammenhæng og skille fakta fra fiktion.

Josephine, Cand. scient. Human Ernæring

Med primær:

Speciale i forståelse for menneskets fysiologi, bred viden om livsstils- og ernæringsrelaterede sygdomme. Gennemgående indsigt og forståelse for kostens betydning for fysisk præstation og sundhed. Dertil viden om energitilgængelighed, vægttab og makro- og mikronæringsstof behov.

Vil du i forløb hos BEAST FITNESS?