TEAM

Beast

"Sammen kan vi det hele"

Jens og hans team læner sig op ad en mur og smiler

Hvorfor

BEAST FITNESS

Beast Fitness er stiftet af mig Jens Dalsgaard, Jens the Beast, med målet at gøre mit bedste for at Danmarks befolkning bliver sundere, mentalt og fysisk!

Dette har været min passion og mit livs mission siden jeg startede som coach – og som et  resultat af min mors 14 års sygdom, der virkelig satte sit præg på mit liv, på godt og ondt.

Min mor er her ikke længere, derfor bruger jeg hendes sygdom og smerter som jeg delte med hende, som drivkraft til at hjælpe andre videre til et sundere og bedre liv.

Jeg ved hvad det gør ved mennesker at have sygdom tæt på, og dette er gældende i alle afskygninger – ikke kun ved kronisk sygdom, men også hvad der medfølger dårlig livsstil – manglende overskud, stress, angst, depression – generelt nedsat livskvalitet.

Dette rammer alle mennesker i ens liv, både i familien, såvel som udenfor(arbejdsplads mm.)

Play Video

Beast Fitness

Filosofien

I Beast Fitness er vi et team med en fælles filosofi om at bygge menneskelig bæredygtighed. Dvs. at alle klienter bliver hjulpet, med udgangspunkt i der hvor de befinder sig lige nu, ikke om 6 uger eller 6 måneder, men hvor du er lige nu – og heraf løbende justere for det bedre. Det betyder, hvis du lige nu 2-3 måltider pr dag, skal du selvfølgelig ikke starte med en kostplan bestående af 5-6 måltider pr dag, men en kostplan med den mængde du er vant til at spise. Hos os bliver du mødt præcis der hvor du er, og så arbejder vi derfra.

Det er altafgørende, at man ser det som en livslang rejse, og derfor ikke stresser over at være 100% klar, før man går igang, men derimod at man er åben over for reel forandring og accept omkring, det ikke altid vil gå lige godt, men at dette er en del af livet og at man derfor ikke skal lade sig slå ud, men vide – med min opbakning, får man den rette sparring, støtte og værktøjer til dybere personlig indsigt i hvad der sker, og hvorfor – derved komme på den anden side og skabe noget der holder ved resten af livet.

Vores

STOLTHED

I Beast Fitness hjælper vi ikke kun klienter i mål, men HELT i mål – det vil sige, vi er der til at vejlede dig udover blot dit mål om fx at tabe dig. Hos os vil vi altid gå den ekstra mil med dig, for at sikre der er en glidende overgang fra dit mål, til din bæredygtighed efter endt forløb.

Med denne tilgang har mere end 70% af mine klienter holdt deres resultater – eller endda opnået nye og bedre resultater mere end ét år efter de endte forløbet!

Den slags resultater er = en bæredygtig fremtid, og lige præcis det vi bestræber os på. En livsstilsændring og IKKE en kur!

Beast Fitness

Specialer

Maria

Uddannet kostvejleder, vanecoach og overspisningscoach
Speciale i vægttab og dårlige kostvaner. Dertil personligerfaring indenfor diverse spiseforstyrrelser; herunder ortoreksi, anoreksi og overspisninger på baggrund af for restriktiv kost og vaner. Oveni en stor personlig interesse for træning og en kæmpe passion for især vilde bentræninger.

Simon

Personlig træner og fysioterapeutstuderende
Kompetencer indenfor hold træning samt personlig træning, programlægning af programmer både til træningscenteret og hjemmet, samt personlig erfaring indenfor genoptræning af korsbåndsskader.

Frederikke

Operations og finans

Line

Uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, med speciale i sundhedsfremme & madro

Thomas

Uddannet Fysisk-, Funktionel- og personlig træner og kostvejleder fra Next KBH.

SKAL VI

ARBEJDE

SAMMEN?